NAJAVA ISPITNIH ROKOVA

NAJAVA ISPITNIH ROKOVA za radnike koji polažu stručne ispite prema

„Pravilniku o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima“


Ovim putem želimo Vas obavijestiti da je Ministar zaštite okoliša i energetike donio Odluku o određivanju ispitne komisije za potrebe održavanja stručnih ispita za energetska zvanja. U tijeku je testiranje svih neophodnih postupaka i procesa oko prijave i provedbe ispita, sukladno zadanim pravilima uredskog poslovanja koja se moraju primjenjivati tijekom provedbe upravnog postupka.

Najavljeni ispiti planiraju se održavati u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu. Ispitni rokovi bit će usklađeni sa svim područnim ispitnim komisijama. Tako će svi ispiti u Republici Hrvatskoj započeti u isto vrijeme i istog dana.

Najavljujemo očekivane ispitne rokove za slijedeće datume:

  • 01.07.2017., subota
  • 08.07.2017., subota
  • 15.07.2017., subota

Planira se da će u svim navedenim gradovima uz, već prijavljene kandidate – izaći i kandidati koji trenutno pohađaju tečajeve za radnike koji rukuju i upravljaju energetskim postrojenjima. Radnike koji trenutno pohađaju tečajeve ovim putem pozivamo da čim prije dostave potrebnu dokumentaciju za prijavu ispita kako bi se putem pravovremeno predane prijave na vrijeme prijavili i uključili u očekivane ispitne rokove. Navedene obrasce za prijavu stručnog ispita, moguće je preuzeti sa naših stranica.

 

Sljedeći tečaj će biti početkom veljače 2024. - početak tečaja ovisi o broju pristiglih prijava odnosno prema dogovoru sa zainteresiranima

Proljetni tečajevi počinju početkom 2024. - prilagođeno potrebama zainteresiranih

Jesenski tečajevi počinju u listopadu 2024. - prilagođeno potrebama zainteresiranih