OBJAVA ISPITNIH ROKOVA

OBJAVA ISPITNIH ROKOVA za radnike koji polažu stručne ispite prema Pravilniku o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima:

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da je Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo da će ispitne komisije za stručne ispite za energetska zvanja u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu započeti s održavanjem stručnih ispita. Ispitni rokovi će se održavati u periodu od 30.06.2017. do 15.07.2017. godine.

Tako će se prvi ispitni rok kod svih gore navedenih ispitnih komisija održati u istim danima i to:

• 30.06.2017., petak – 17:00 h
  • 01.07.2017., subota – 9:00 h
  • Ostali ispitni rokovi održavati će se do ljetne stanke sve do 15.07.2017., a bit će detaljno objavljeni na mrežnim stranicama gore navedenih pet Područnih ispitnih komisija. Preostali raspored ispitnih rokova nakon 01.07.2017. ovisit će o broju prijavljenih kandidata za prve i za periodične stručne ispite kod pojedine ispitne komisije.
  • (Molimo pratite stranice pojedinih ispitnih komisija kako biste se na vrijeme informirali o rokovima).
  • Napominjemo da će svim kandidatima koji su predali prijave za ispit, biti poslani pozivi na ispit.

Također, ovim putem želimo napomenuti da se prijave za polaganje stručnih ispita za ispitne rokove u periodu od 30.06.2017. do 15.07.2017. primaju do 20.06.2017. godine kod tajnica Područnih ispitnih komisija. Kandidati koji predaju prijavu do navedenog roka, moći će pristupiti ispitu tijekom prve polovice srpnja 2017.

Sljedeći tečaj u listopadu 2022. - prijave se primaju do 30.09.22.

Proljetni tečajevi počinju u ožujku 2023.

Jesenski tečajevi počinju u listopadu 2023.